назад

Зустріч з ветеранами Броварського району

29 січня 2016 року в.о. директора Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Березинець В.В., головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Лиско К.М. взяли участь у зустрічі з керівництвом територіальних осередків Броварської районної організації ветеранів війни та праці, Збройних Сил та правоохоронних органів.

Участь працівників Центру в даному заході зумовлена необхідністю надання правової допомоги ветеранам війни та членам їх сімей щодо захисту їх прав, які гарантовані Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

Під час зустрічі в.о. директора Центру Березинець В.В. розповів ветеранам про безоплатну правову допомогу та механізм її надання Броварським МЦ з НБВПД, зокрема про суть його роботи, суб’єкти надання безоплатної правової допомоги, та як саме відбувається надання цієї допомоги.

Наприкінці заходу відбулась жвава дискусія з ветеранами щодо питання пільгового проїзду транспортом загального користування.

З метою координації та спільних дій, спрямованих на удосконалення застосування законодавства у сфері соціального захисту ветеранів війни між Броварський МЦ з НБВПД Броварською районною організацією ветеранів війни та праці, Збройних Сил та правоохоронних органів підписано Меморандум про співпрацю.

Сторони домовилися поєднувати свої зусилля та можливості для виконання заходів за такими напрямами, як проведення спільних нарад, круглих столів, семінарів із проблемних питань та інших заходів, спрямованих на забезпечення надання ветеранам війни безоплатних правових послуг.