назад

Зустріч з юристами Івано-Франківського місцевого центру надання вторинної правової допомоги з клієнтами Центру обліку бездомних осіб та будинку нічного перебування

Світлина від Будинок нічного перебування та  Центр обліку бездомних осіб.14.09.2017р. на базі Будинку нічного перебування було проведено зустріч з юристами Івано-Франківського місцевого центру надання вторинної правової допомоги з клієнтами Центру обліку бездомних осіб та будинку нічного перебування. 
Спеціалісти розповіли, що вторинна безоплатна правова допомога включає захист від обвинувачення; здійснення представництва інтересів осіб в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складання документів процесуального характеру Кожен з клієнтів закладу мав змогу отримати індивідуальну консультацію спеціаліста з різноманітних юридичних питань.

Світлина від Будинок нічного перебування та  Центр обліку бездомних осіб.

Світлина від Будинок нічного перебування та  Центр обліку бездомних осіб.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)