назад

Зустріч зі старшокласниками Цінівського ліцею

У ці дні в Україні проводяться правопросвітницькі заходи напередодні відзначення 10-го грудня Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги, приуроченого до Дня прав людини.

Разом з фахівцем Калуського місцевого центру з надання БВПД Василем Ткачуком, ветераном бойових дій в Афганістані, заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Володимиром Ковальчуком в день Збройних сил 6 грудня провели зустріч зі старшокласниками в Цінівському ліцеї Дубівської сільської об’єднаної територіальної громади).

Фахівці системи безоплатної правової допомоги ознайомивши присутніх з повноваженнями системи БПД, її напрямками діяльності та структурою в області, подискутувати на тему «Протидії домашньому насильству», поширення такого негативного явища як «булінг» серед молоді в освітніх закладах, тощо.

 

А ще ознайомили з програмою «Відновного правосуддя для неповнолітніх та альтернативних способів вирішенням конфліктів» за допомогою медіації та адвокатів-посередників.

Старшокласники ліцею були активні на зустрічі, про це свідчить «Куток права», який вони самі виготовили і де розмістили «Скриньку довіри».

Дякуємо директору Цінівського ліцею Олександрі Бурбан та вчительському колективу за гарно організовану зустріч та активну участь у дискусії.