назад
22.11.17

Зустріч зі студентами юридичного факультету

22 листопада 2017 року на базі Навчально-наукового інституту права та соціальних технологій Чернігівського національного технологічного університету відбулася зустріч зі студентами юридичного факультету з нагоди ІІ Міжнародного бізнес-форуму «Освіта-сучасний бізнес: Стратегічне партнерство».
На захід були запрошені директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірина Протченко, директор Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бобруйко, а також випускники, які працюють в Чернігівському місцевому центрі – Ярослав Хоменко та Олена Приходько.

Учасниками дискусії були представники органів юстиції у Чернігівській області, приватні нотаріуси, адвокати, Чернігівської обласної державної адміністрації, прокуратури, господарського суду Чернігівської області та Управління патрульної поліції у м.Чернігів.1234y7

Темою для обговорення був ринок юридичних послуг та сучасні тенденції працевлаштування. Під час спілкування зі студентами, представники системи БВПД розповіли про діяльність центрів та бюро з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Вони акцентували увагу на порядок отримання послуг адвоката за рахунок держави, а також говорили про суб’єкти, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до ЗУ «Про безоплатну правову допомогу».65h

Ірина Протченко та Володимир Бобруйко розповіли студентам про професію юриста та її необхідність в сучасному житті. Вони зазначили, що сьогодні центри вторинної правової допомоги беруть на роботу молодих спеціалісті.

По завершенню виступу, студенти дізналися про кваліфікаційні вимоги для подальшого проходження конкурсу та були запрошені до співпраці.

Всі бажаючі отримали інформаційні матеріали та візитки з контактними даними.111

Нагадуємо, за отриманням консультації та захистом своїх прав та інтересів звертайтеся до Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м.Чернігів, пр.-кт. Миру, 49-а, тел: (0462) 77-51-68, E-mail: chernihiv1.chernihiv@legalaid.gov.ua.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0800 213 103