назад
08.12.15

Зустрічі працівників Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з педагогами та учнями навчальних закладів м. Шепетівки з нагоди проведення Всеукраїнського тижня права

20151207 151310     07 грудня 2015 року відбулися зустрічі працівників Шепетівського місцевого центру з педагогічними колективами навчальних закладів м. Шепетівки, зокрема: головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Школьнік відвідала Шепетівську спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням основ економіки і правознавства; начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Марина Поліщук відвідали Шепетівський професійний ліцей, в якому навчаються понад 250 дітей з малозабезпечених сімей; начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Святослав Футій відвідав навчально-виховний комплекс №1 у складі: “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей”.

     Працівники центру виступили у вищезазначених освітніх закладах із темою: «Кожна людина має право на захист». У ході зустрічей було висвітлено  учням та вчителям такі питання, як структура та система безоплатної правової допомоги в Україні,  діяльність Шепетівського місцевого центру, порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги в кримінальних, цивільних та адміністративних справах. Окремо зосереджено увагу на інформації про категорії осіб, яким надається зазначена допомога, а також про порядок звернення громадян до місцевого та регіонального центрів.

     Під час зазначених зустрічей серед педагогічних працівників та учнів навчальних закладів були поширені інформаційні листівки, буклети та пам’ятки, які роз’яснюють, як скористатись правом на безоплатну правову допомогу.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/08{/gallery}