назад

Зустрічі у містах Монастирище та Христинівка

13 квітня в. о. директора Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Гребенюк та спеціалісти центру провели виїзні зустрічі — інформування у м. Монастирище та м. Христинівка.

В.о. директора Уманського місцевого центру Сергій Гребенюк зустрівся із міським головою м. Монастирище Олександром Тищенко, заступником голови Монастирищенської районної державної адміністрації Русланом Терещуком, заступником міського голови м. Христинівка Олександром Кучеренко та керівником апарату Христинівської районної державної адміністрації Станіславом Пилипишиним. В ході зустрічі було проінформовано про конкурс із відбору кандидатів на посади начальників бюро правової допомоги, які будуть утворені у м. Монастирище, м. Христинівка, смт. Лисянка, смт. Маньківка, м. Тальне, смт. Катеринопіль, м. Жашків, як відокремлені підрозділи Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Також було роз’яснено порядок проведення даного конкурсу та умови, на яких можна взяти участь.

Працівники центру розмістили оголошення з інформацією про проведення відкритого конкурсу на інформаційних стендах та на сайтах Монастирищенської та Христинівської міських рад, Монастирищенської та Христинівської районних державних адміністрацій, в приміщенях районних управлінь юстиції, центрах надання адміністративних послуг, Монастирищенській районній центральній бібліотеці, Монастирищенському районному центрі зайнятості. А також розміщено оголошення в Монастирищенській районній газеті “Зоря”.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері. Домовлено про поглиблення співпраці і сплановано спільні дії щодо надання безоплатної правової допомоги на найближчий час.

Довідка. Конкурс із відбору кандидатів на посади начальників бюро правової допомоги, оголошений Координаційним центром з надання правової допомоги. В Україні створять понад 400 бюро правової допомоги, які розпочнуть обслуговувати громадян уже з 1 липня 2016 року. Бюро будуть утворені в кожному районі та місті України.