назад

17-20 травня 2016 року – заходи інформування жителів Вижницького району Чернівецької області про систему та можливості, що надаються в рамках БВПД

2016 05 20 В3Впродовж цього тижня працівниками Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено заходи щодо інформування мешканців Вижницького району про можливості отримання безоплатної правової допомоги та здійснено виїзні прийоми громадян.

 Під час інформаційної кампанії проведено виїзний прийом заступником начальника відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Вижницького МЦ Денис Л.Ю. для жителів населених пунктів  Путильського району (с. Конятин та  Самакова Конятинської сільської ради, с. Яблуниця, Плай та Голошина Яблуницької сільської ради, с. Довгопілля  та Довгопільської сільської ради). 

Мешканцям цих сіл надано консультації з сімейних, спадкових та земельних питань, а також поінформовано про права учасників АТО, в тому числі членів їх сімей, та порядок реалізації таких прав.  

2016 05 20 В4Особливу увагу було приділено особам, які не мають можливості самостійно пересуватися та потребують правової допомоги. З одним із таких мешканцців села Слобода Банилів інвалідом I групи Равлюк Дмитром Васильовичем зустрівся в.о. директора Вижницького МЦ Сележан Ю.І. 

        



2016 05 20 В5

Також головним спеціалістом відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Вижницького МЦ Коваль І.Т. проведено вуличне інформування жителів м. Вижниця про категорії осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги, порядок звернення до місцевих центрів та послуги, які надаються в рамках такої правової допомоги. 

          Окрім цього, жителі м. Вижниці отримали буклети із деталізованою інформацією про безоплатну правову допомогу та контактами Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.