назад

Семінар-нарада працівників Регіонального центру та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги

13227890 640155896139663 1798009397 n

У Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області відбувся семінар – нарада за участі Кременецького, Чортківського та Тернопільського місцевих центрів.

Так, 20 травня 2016 року фахівці Регіонального центру спільно з начальниками відділів організації надання БВПД та роботи з адвокатами і головними бухгалтерами місцевих центрів обговорили низку робочих питань.

З вітальним словом до учасників семінару звернулися заступник директора Регіонального центру Світлана Бандура та побажала плідної роботи, відзначивши важливість обміну досвідом з метою покращення якості надання безоплатної вторинної правової допомоги.

13219905 640156102806309 1829603766 nНачальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Віталій Сольський і головний бухгалтер РЦ Оксана Оверко провели роз’яснення щодо питань які стосувалися нормативно-правового регулювання процесу надання БВПД в кримінальному процесі, цивільних та адміністративних справах та підбили підсумки роботи відділів організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами місцевих центрів за останні 6 місяців.

Також, учасники семінару обговорили типові помилки, які допускаються спеціалістами відділів організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами місцевих центрів Тернопільської області при прийнятті та перевірці актів наданих послуг адвокатів.

Фахівці місцевих центрів задавали запитання щодо порядку та процедури опрацювання прийнятих документів та передачі їх Регіональному центру і  повернення  за наявності обгрунтованих підстав.

Окремим питанням на нараду було винесено розгляд стану виконання доручень Міністерства юстиції України щодо укладання договорів оренди для розміщення бюро правової допомоги у Тернопільській області.