назад
24.09.15

23 вересня 2015 року відбулася зустріч директора Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяни Батранюк із головами квартальних комітетів Кіровської районної у м.Кіровограді ради

3 вересня 2015 року в приміщенні Кіровоградської міської ради відбулася робоча зустріч директора Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяни Батранюк із головами квартальних комітетів Кіровської районної у м. Кіровограді ради.

Формат зустрічі носив інформаційне забарвлення. Присутніх було поінформовано про специфіку діяльності Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, можливості надання безоплатної вторинної правової допомоги соціально незахищеним категоріям громадян, акцентувалася увага на переліку документів, які необхідно надати працівникові центру, для отримання такої допомоги, на наданні послуг адвокатів та їх призначенні, співпраці та взаємодії з органами влади, місцевого самоврядування, наданню практичної допомоги у забезпеченні доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги.

DSCN0994

DSCN0998