назад
24.09.15

Підписання меморандуму про співпрацю між Другим київським місцевим центром та АО “Клочков та партнери”

2-й Клочков 3

22 вересня 2015 року в офісі АО “Клочков та партнери” відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію адвокатського об’єднання з Другим київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 


Меморандум підписали від Центру – директор Кушнір Богдан Сергійович, від імені АО “Клочков та партнери” керуючий партнер, адвокат Володимир Клочков. Даний меморандум спрямований на взаємовигідну співпрацю та координацію зусиль по комплексному наданню правової допомоги, спрямованої на забезпечення реалізації прав і свобод людини і громадянина, захисту цих прав і свобод та їх відновлення у разі порушення.

Адвокатське об’єднання «Клочков та партнери» – партнер Другого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, яке надає безоплатну первинну правову допомогу особам, які є потерпілими від кримінальних посягань, але не відповідають критеріям суб’єктів права у відповідності до ст. 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу». Сторони підтвердили свої наміри в майбутньому збільшувати осяг сфер практики, в яких буде здійснюватися взаємодія та співпраця, обговорення актуальних питань щодо надання безоплатної правової допомоги на круглих столах, конференціях, інших заходах, як за участю сторін, так і з залученням зацікавлених організацій та об’єднань.

2-й Клочков 12-й Клочков 2



 

Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook