назад
01.10.15

30.09.2015 року працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання правової допомоги у черговий раз провели вуличне інформування на території селища Антоніни Красилівського району

20150929 104608     Під час проведення акції працівники центру розповіли місцевим жителям про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальних провадженнях, у цивільних та адміністративних справах, роз’яснювали умови та порядок отримання вказаної допомоги. Також перехожим надавалися друковані матеріали про систему безоплатної вторинної правової допомоги з адресами розташування центрів безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області та номерами засобів зв’язку.

     Особливу уваги працівники центру зосередили на інформуванні жителів щодо категорій громадян, які можуть звернутися до Центру для отримання безоплатної вторинної правової допомоги та документи, які необхідні для підтвердження їх статусу.

     Нагадуємо, що всі місцеві центри з надання правової допомоги на території Хмельницької області здійснюють вуличне інформування населення з метою надання ґрунтовної та повної інформації про безоплатну правову допомогу.