назад

Менський МЦ взяв участь у прес-конференції ГО «Менська сотня»

011015 71 жовтня 2015 року директор Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анатолій Єрмоленко та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Альона Римар взяли участь у прес-конференції громадської організації «Менська сотня».
Захід відбувся у залі Менської міської ради і був присвячений початку діяльності Проекту «Центр інформаційно-правової та психологічної підтримки учасників АТО та членів їх сімей».

Під час заходу окрім представлення Програми обговорили основні напрямки діяльності та співробітництва, проблемні питання , що стосувалися прав учасників АТО зокрема питання прав учасників антитерористичної операції на Сході України щодо отримання пільг передбачених законодавством, оформлення документів, психологічної підтримки учасникам та інші важливі питання. Анатолій Єрмоленко запропонував долучитися до спільних виїзних засідань та консультацій інформаційного та правового характеру.
Після закінчення заходу працівники центру поспілкувались із організаторами та гостями. Заступник голови ГО «Менська сотня» та один з керівників даного Проекту Олег Небера запросив директора МЦ Анатолія Єрмоленка на робочу зустріч для обговорення питань надання безоплатної вторинної правової допомоги громадянам, учасникам АТО та членам їх сімей. Під час зустрічі представники громадської організації виявили сподівання на подальшу співпрацю та організацію спільних заходів і підписання Меморандуму про співпрацю.
Також директор Менського МЦ зустрівся з головою новоутвореної громадської організації «Менська районна організація ветеранів воїнів АТО» Сергієм Мурованим та обговорив питання подальшої співпраці та щодо направлення до Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги громадян, які є членами громадської організації та які потребують первинної правової допомоги.011015 8011015 9