назад

Виїзний прийом в Хмельницькому обласному госпіталі інвалідів Великої Вітчизняної війни

IMG 6934     З метою реалізації заходів для покращення інформування населення про систему безоплатної правової допомоги та безпосереднього надання консультацій громадянам, Хмельницьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснено виїзд (мобільного) пункту консультування громадян.

     Зокрема, 30 вересня 2015 року в Хмельницькому обласному госпіталі інвалідів Великої Вітчизняної війни відбувся виїзний прийом з надання первинної правової допомоги. У заході взяли участь працівники Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, Департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницької обласної громадської організації “Подільська правова ліга”, Юридичної клініки Хмельницького університету управління та права, приватний нотаріус Хмельницького міського нотаріального округу Кот Марина Олександрівна.

     Під час прийому громадян було доведено інформацію про діяльність Хмельницького центру з надання БВПД та про можливість отримати правову допомогу безоплатно.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/01{/gallery}