назад

Адресна безоплатна правова допомога була надана соціально вразливим верствам населення

34k5en7654 500x37031 січня 2018 року в Чернігівському центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних за підтримки громадської організації «Чернігівський центр соціальної адаптації бездомних та безпритульних» відбувся спільний прийом громадян з надання адресної безоплатної правової допомоги незахищеним верствам населення.

Правові консультації та роз’яснення надавали директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірина Протченко спільно з першим заступником начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Сергієм Рудим та начальником відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Світланою Тряновою.89736e5 500x370

Мешканці та відвідувачі центру поцікавились у правників процедурою оформлення паспорту громадянина України, посвідки на постійне проживання та на тимчасове проживання, визнання громадянства України, поселення до центру, питаннями працевлаштування та ін.

Під час зустрічі всіх присутніх було проінформована про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я маю право», метою якого є підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб. Бажаючі отримали інформаційні матеріали.5678909876 500x370

За правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 39, оф. 711.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.