назад
27.02.18

Адресна допомога – дієвий важіль підтримки громадян

1 28.02

23 лютого 2018 року фахівець Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Глухманюк разом з працівником Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області повторно надали адресну правову допомогу вінничанину з інвалідністю.

У грудні минулого року фахівці Вінницького місцевого центру з надання БВПД прибули до Вінницького будинку-інтернаті геріатричного профілю і прийняли звернення про надання первинної правової допомоги від вінничанина, який має інвалідність першої групи. Після консультації начальник відділу правової інформації та консультацій Вінницького місцевого центру Тетяна Глухманюк підготувала та надала заяву відповідного зразка до Головного територіального управління юстиції у м. Київ. Заява стосувалася повторної видачі заявнику Свідоцтва про народження та Свідоцтва про смерть його матері для оформлення спадщини після смерті матері.

23 лютого 2018 року спільними зусиллями Вінницького місцевого центру з надання БВПД та Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області в рамках правопросвітницького проекту “Я МАЮ ПРАВО” в стінах Вінницького будинку-інтернату геріатричного профілю начальником відділу правової інформації та консультацій Вінницького МЦ, начальником управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти ГТУЮ та провідним спеціалістом Вінницького міського відділу ДРАЦС у Вінницькій області громадянину повторно видали колись втрачені Свідоцтво про народження та Свідоцтво про смерть його матері. Вищезазначені свідоцтва дадуть можливість клієнту прийняти спадщину після смерті його матері.2 28.02

Того ж дня в установі працював дистанційний пункт консультування. У ході роботи працівник Вінницького місцевого центру з надання БВПД надавав правові консультації двом особам з питань порядку визнання правочину недійсним та порядку посвідчення заповіту.

Нагадуємо, що Вінницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Порика, 29; конт. телефон: (0432) 56-01-80.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106