назад

1519214757589Цей тиждень видався плідним для фахівців  Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

       Начальником відділу правової  інформації та консультацій  Оленою Кулик та начальником відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами  надання БППД Інною Єлісеєвою здійснено два прийоми громадян у мобільних консультацыйний пункта доступу до безоплатноъ правовоъ допомогим. В понеділок безкоштовні консультації отримали відвідувачі Мелітопольського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а в середу жителі віддаленого куточка м. Мелітополя – Авіаміcтечка. Питання, що турбували мелітопольчан, стосувалися різноманітних галезей права, а саме сімейного, спадкового, земельного та трудового.

       20 лютого 2018 року головним спеціалістом відділу правопросвітництва та взаємодії IMG-6dd4ad4e6103f8a67892105692a19159-Vз суб’єктами БППД Олегом Іваницьким проведено лекцію на тему: «Встановлення факту належності особі правовстановлюючих документів» для соціальних працівників Територіального центру соціального обслуговування Мелітопольської міської ради Запорізької області

       В цей же день він відвідав Мелітопольський районний центр зайнятості з метою проведення інформаційного заходу для осіб, які перебувають на обліку в даній установі.  Ознайомив присутніх з поняттями «трудові відносини», «працівник», «роботодавець», наголосив, що трудові відносини ґрунтуються на поєднанні рівності й підпорядкування. Уклавши трудовий договір, працівник підпорядковується правилам внутрішнього розпорядку і повинен сумлінно та  особисто виконувати доручену йому роботу.

       Наприкінці тижня,  з метою підвищення правової свідомості та обізнаності громадян фахівці місцевого центру  завітали до Мелітопольського міського центру зайнятості населення.  В ході проведення комунікативного заходу було роз’яснено присутнім про судовий порядок стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати.

    1519299540484   Наприкінці всіх заходів були розповсюджені інформаційні матеріали про систему безоплатної правової допомоги та буклети щодо головних напрямків загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО».




За правничою допомогою звертайтесь до Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який розташований за адресою: м. Мелітополь, вул. Вакуленчука 99. Телефони: (0619)43-00-58; 096-523-98-55;

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно)