назад

У Мукачеві відбувся практикум для адвокатів

navch Muk2   У п’ятницю, 23 лютого, фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області та Мукачівського місцевого центру провели навчання-практикум для адвокатів, які співпрацюють із системою безоплатної правової допомоги на Закарпатті.

    Тема практикуму – «Впровадження стандартів якості надання БВПД у цивільному, адміністративному процесах та представництві у кримінальному процесі». Перед адвокатами виступили директор Мукачівського центру з надання БВПД Костянтин Молнар, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області Павло Марамигін та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Вікторія Бурлака.

navch Muk4
    Костянтин Молнар акцентував на правильності оформлення та вчасності подання звітних документів адвокатами. Вікторія Бурлака поінформувала присутніх про ситуацію з надання БВПД у цивільних, адміністративних справах, представництво у кримінальному процесі за дорученнями Мукачівського місцевого центру та роз’яснила деякі моменти щодо відшкодування витрат, пов’язаних із наданням безоплатної вторинної правової допомоги.

navch Muk1
    Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Павло Марамигін провів навчання з адвокатами з питань забезпечення надання своєчасної, якісної та в необхідному обсязі безоплатної вторинної правової допомоги, як це перебачено п.2 ч.1 ст. 26 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в частині дотримання стандартів якості надання БВПД у кримінальному процесі та «Впровадження стандартів якості надання БВПД у цивільному, адміністративному процесах та представництва у кримінальному процесі».
    Упродовж заходу фахівці також надали відповіді на питання адвокатів, які виникали у процесі практикуму.