назад
09.07.18

Адресна допомога людям з обмеженими фізичними можливостями

МЦ06 липня 2018 року підтримуючи практику надання адресної безоплатної правової допомоги працівники Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги завітали до громадянки похилого віку, яка проживає у м. Черкаси.

До Центру в телефонному режимі звернулася жінка, яка потребує постійного стороннього догляду і за своїм станом здоров’я не може з’явитися до Центру, але бажає отримати юридичну допомогу з приводу примусового виселення з житлового приміщення та нарахування субсидії.

Під час зустрічі громадянці надано кваліфіковану правову консультацію, ознайомлено з переліком документів, необхідних для подальшого отримання вторинної правової допомоги. За умов надання таких документів, Центром буде призначений представник, який в подальшому вестиме вказану справу у суді.

Нагадуємо, що усі громадяни, які не мають можливості відвідати Черкаський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у зв’язку зі станом здоров’я, можуть скористатися адресною правовою допомогою, попередньо зателефонувавши за номером (0472) 33-32-28 або повідомити за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя, 221.