назад

Адресна допомога системи БВПД учасникам бойових дій

SuM 170913 61До Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулася учасник бойових дій, яка зіткнулася на своєму тернистому шляху з проблемами отримання земельної ділянки. Жінці необхідна правова допомога, але з’явитись на консультацію до Центру вона не має можливості у зв’язку з тим, що не місцева і перебуває на госпітальному оздоровленні у шпиталі для учасників та ветеранів бойових дій. Керівництвом Центру прийнято рішення щодо надання адресно-правової допомоги за місцем лікування особи. Цей вид правової допомоги є одним із важливих та дієвих інструментів наближення

правової допомоги до населення.

13 вересня працівниками центру Андрієм КАЧАНОВИМ та Тетяною СТРЕЛЬНІКОВОЮ прийнято звернення особи про отримання земельної ділянки як учасника бойових дій та необхідні документи до нього. Наразі, Сумським місцевим центром вирішується питання щодо призначення адвоката для захисту та відновленню порушених прав особи.

Наприкінці зустрічі працівники місцевого центру залишили буклети, листівки та візитівки

Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Суми, вул. Покровська, 9/1 (вхіднавпротикінотеатру «Космос»), тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08.