назад

У Сумському місцевому центрі провели семінар для осіб з обмеженими можливостями

SuM 170912 1112 вересня згідно плану проведення заходів між Сумським місцевим центром з надання безоплатної правової допомоги та Сумським міським центром зайнятості проведено семінар для осіб з обмеженими можливості.

Метою проведення цього семінару є поширення інформації щодо надання безоплатної правової допомоги. Начальником відділу організації надання правової допомоги та роботи з адвокатами Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Андрієм КАЧАНОВИМ роз’яснено порядок звернення та роботу центру, підстави отримання первинної або вторинної правової допомоги щодо порушених прав осіб з обмеженими можливостями.

«Система БПД готова надавати правову допомогу, що передбачає захист та представництво інтересів осіб з інвалідністю в судах, органах та перед іншими особами. Також законодавцев передбачено  адресно правову допомога для осіб, які не в змозі самостійно пересуватись для особистого спілкування, але мають намір отримати безоплатну вторинну правову допомогу», – наголосив Андрій КАЧАНОВ.

Адреса Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м.Суми, вул. Покровська, 9/1 (вхід навпроти кінотеатру «Космос»), тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08.