назад

14316740 521997311324563 5353312377231300970 n

Фахівці Чортківського  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  продовжують надавати адресну правову допомогу людям з обмеженими фізичними можливостями по місцю їх проживання.

До місцевого центру за захистом та відновленням своїх порушених прав звернувся житель м.Чорткова, інвалід ІІ групи. Питання стосувалося виправлення описки в рішенні суду про перерахунок та стягнення пенсії. При винесенні рішення в апеляційній інстанції допущено помилку у прізвищі та по батькові клієнта, у зв’язку з чим неможливо виконати прийняте рішення. Цього ж дня, директор місцевого центру Марія Гамбаль та інтегратор Олена Овсинська здійснили виїзд до клієнта з обмеженими можливостями за адресою його проживання. У особи прийнято звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги та необхідні додатки до нього.

Оскільки у особи розмір пенсії по інвалідності не перевищує двох прожиткових мінімумів для непрацездатних громадян, місцевим центром  видано наказ про надання безоплатної вторинної правової допомоги та призначено адвоката по справі для захисту та відновлення порушених прав особи.

Нагадуємо, що громадяни, які потребують безоплатної вторинної правової допомоги можуть звертатися до місцевого центру за адресою: вул. Шевченка, 54, м. Чортків, а також за телефоном (03552) 2 09 50.