назад

14329919 521966444660983 5720105472983008943 n

Лановецьке бюро правової допомоги з робочим візитом відвідали голова Лановецької  районної державної адміністрації Юліан Сірант та його заступник Володимир Кравчук. В ході зустрічі керівники району ознайомилися з основними завдання  та напрямками роботи бюро та накреслили подальші кроки співпраці  бюро та райдержадміністрації щодо координації спільних зусиль в частині спрощення доступу жителів району до безоплатної правової допомоги.

Так, 08 вересня 2016 року фахівець Лановецького бюро правової допомоги Оксана Жмака взяла участь у засіданні Лановецької районної ради. Депутати та присутні були проінформовані про роботу Лановецького бюро правової допомоги,  його основні завдання і повноваження. Присутнім були роздані листівки з інформацією про бюро із зазначенням адреси Лановецького бюро правової допомоги та контактного телефону.

Цього ж дня керівник Лановецького бюро правової допомоги  Олена Радосюк  провела  семінар з громадянами, які перебувають на обліку в Лановецькому районному центрі зайнятості, як безробітні. Семінар був присвячений поширенню інформації про роботу бюро.

Під час семінару Олена  Радосюк ознайомила учасників з умовами та порядком  отримання  правової допомоги, окремо повідомила про можливості Skype-консультування громадян з правових питань на базі пункту вільного доступу до мережі Інтернет  в центральній районній бібліотеці м. Ланівці.

Безробітні цікавилися порядком отримання безоплатної вторинної правової допомоги та хто має право на таку допомогу, на що фахівець бюро  поінформувала присутніх про права громадян, підстави і порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги та зазначила категорії осіб, які мають право на таку допомогу.

За отриманням безоплатної правової допомоги потрібно звертатись за адресою: м. Ланівці, вул. Незалежності,20А, тел.(03549) -2-24-59.