назад

14264208 521966487994312 10593322518835557 n

Керівник Зборівського бюро правової допомоги Світлана Нужда провела робочу зустріч з заступником Зборівського міського голови Петром Василишиним в ході якої досягнуто домовленості  про координацію зусиль між бюро та Зборівською міською радою в частині спрощення доступу жителів міста до безоплатної правової допомоги. В ході зустрічі керівник міста проінформував про найбільш болючі питання з якими  громадяни звертається до міської ради, переважна більшість з них – це земельні.

За підсумками проведеної зустрічі заступник Зборівського міського голови запросив працівників бюро правової допомоги взяти участь у сесії міської ради, з метою ознайомлення депутатів з основними завданнями та функціями бюро.

А також з метою розповсюдження інформації про функціонування та діяльність Зборівського бюро правової допомоги, 8 вересня в. о. керівника бюро Світлана Нужда взяла участь у нараді працівників Зборівської районної лікарні, яку  проводив головний лікар Богдан Зембра. Світлана Нужда ознайомила присутніх з діяльності бюро, його основними завданнями та функціями, а саме: правопросвітництво у територіальних громадах, надання безоплатної первинної та забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги, надання останньої (крім захисту) та забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції. Результатом зустрічі стало жваве обговорення питань щодо повноважень бюро та кола питань, із якими можна звернутись за допомогою.