назад
21.10.15

Адвокат із Одеси допомогла жінці відстояти її майнові права

kazarianАдвокат Ірина Казарян, що надавала безоплатну правову допомогу за дорученням Другого одеського місцевого центру з надання БВПД, допомогла жінці відстояти її майнові інтереси, та вирішити питання із затопленням квартири в досудовому  порядку.

Людмила стала першим клієнтом Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, звернувшись до нього 1 липня 2015 року. Потреба у захисті її прав виникла через затоплення її квартири сусідами та, як наслідок, пошкодження житла і нанесення матеріальної шкоди. Винуватці затоплення відмовлялись від відшкодування жінці матеріальних збитків, понесених у зв’язку із цим.

За рішенням центру клієнтці було призначено адвоката Ірину Казарян для складення та подання від її імені позовної заяви до суду та представництва її інтересів в суді в рамках виданого Центром доручення № 1. 

Однак, завдяки зусиллям адвоката спірне питання жінки було вирішено в досудовому порядку. Так, нанесені сусідами пошкодження житла були добровільно усунені шляхом проведення ремонту квартири.  ЇЇ майнові права на відшкодування збитків відновлено. У зв’язку з чим клієнтка прийняла рішення не звертатись до суду та надала до центру лист, в якому висловила вдячність за надану їй кваліфіковану правову допомогу як адвокату Ірині Казарян, так і працівникам Другого одеського місцевого центру з надання БВПД.

 

На фото – адвокат Ірина Казарян


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter