назад
08.08.14

Адвокат-тренер системи безоплатної правової допомоги з Полтавської області виступила на семінарі для правоохоронців

07 08 14 Poltava7 серпня 2014 року в приміщенні УМВС України в Полтавській області відбувся семінар на тему “Проблемні питання залучення захисників під час надання безоплатної вторинної правової допомоги”. Участь в ньому взяли слідчі з усієї Полтавської області.

Участь у семінарі взяли Олександр Дзюбенко, директор Полтавського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Валентина Буглак, адвокат-тренер/ модератор обміну досвідом між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, яка виступила з презентацією.

У своєму виступі Валентина Буглак зупинилася на законодавчих рамках та порядку залучення захисника, окреслила коло суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу, а також випадки, коли залучення захисника є обов’язковим, порядок відмови від захисника або його заміну, а також важливість виконання органами, уповноваженими на затримання положень Порядку інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання осіб, затвердженого Постановою Уряду від 28.12.2011 року № 1363.

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+