назад
08.08.14

Адвокати Закарпатської області обговорили стандарти якості надання безоплатної правової допомоги

11 07 14 Zakarp11 липня в Ужгороді та 18 липня 2014 року в Мукачеві відбулися кущові семінари “Стандарти якості надання безоплатної правової допомоги” для адвокатів Закарпатської області.

В ході семінарів обговорено питання запровадження Стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги, затверджених наказом Міністерства юстиції від 25.02.2014 № 386/5, який набрав чинності 1 липня поточного року, а також моніторингу дотримання адвокатами цих стандартів.

Семінари організовані у рамках проекту «Розвиток інституційної спроможності управління якістю надання безоплатної правової допомоги», що реалізується Українською фундацією правової допомоги за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги та центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Участь у семінарах взяли представники Закарпатського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та 38 адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+