назад
25.04.17

Адвокати Кіровоградщини набували нового досвіду у Регіональному центрі

0121 квітня 2017 року у приміщенні Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області  адвокат системи БВПД  Оксана Сьора  та адвокат Денис Лінчевський провели для колег – адвокатів навчальний захід, присвячений питанням комунікації з клієнтом.  
         Під час заходу Леонід Кропліс, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області виступив з вітальним словом та закликав адвокатів приєднуватись до системи безоплатної правової допомоги, а також представив присутнім виконуючого обов’язки директора Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Станіслава Березніченка.
 
Оксана Сьора  та Денис Лінчевський, створивши дружню атмосферу,  поділилися з колегами цікавим досвідом, отриманим  під час першого модулю Всеукраїнської програми професійного розвитку #АдвокатМайбутнього. Усі присутні відмітили, що відкрили для себе щось нове та цікаве,  а також зауважили, що вже з нетерпінням чекають на наступну зустріч.
 
02
 
03
 
 
Програма «Адвокат Майбутнього» — перша всеукраїнська програма професійного розвитку для адвокатів, покликана підтримати співтовариство однодумців-професіоналів, які прагнуть підвищити якість правничої допомоги, ефективно впроваджувати реформи у сфері правосуддя, розвивати професійну спільноту.
Програма «Адвокат майбутнього» реалізовується Асоціацією правників України та Всеукраїнським об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу, за підтримки проекту Доступна та якісна правова допомога в Україні, що фінансується урядом Канади та впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги.
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.