назад
05.04.18

Адвокати обмінялися досвідом в рамках роботи офісу громадського захисника

05.04.2018

5 квітня у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області відбулася чергова робоча зустріч з адвокатами. Адвокат-наставник Іван Бездітний розповів про  порядок залучення захисника для проведення окремої процесуальної дії та навів окремі приклади з практики.

У зустрічі взяли участь директор Регіонального центру Марина Лукіянова, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Олександр Сільніцький, адвокат-наставник Іван Бездітний, голова комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної правової допомоги, що діє при Раді адвокатів Вінницької області Наталія Коваль та адвокати.05 04 2018 6.JPG

Марина Лукіянова розповіла детально про початкові дії при вступі адвоката у справу, зокрема, порядок дій після прийняття доручення центру. Наголосила на необхідності вчасного звітування по виконаним дорученням.05.04.2018

Адвокатам була надана консультативно-методична допомога щодо виконання доручень Регіонального центру.05 04 2018 8.JPG

Під час зустрічі адвокати активно обговорювати питання щодо відшкодування вартості проїзду та ділилися досвідом ведення окремих категорій справ по дорученням Регіонального центру.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).

 


banner facebook 330x106