назад

Адвокати системи БПД та представники Регіонального центру обговорили практичні підходи для вирішення проблем пов’язаних з наданням БВПД

0021 грудня 2016 року в приміщенні Департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації відбулась робоча зустріч з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу. В цій зустрічі взяли участь начальник Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Роман Возняк, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області Валентин Чистий, директори місцевих центрів з надання БВПД Олег Матвієнко та Олег Антонець, керівник ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають БПД» Євгеній Давиденко,  голова консультативної ради адвокатів системи БВПД Валентин Балабан та адвокати, які надають БВПД.

Під час робочої зустрічі з привітальними словами виступили начальник Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Роман Возняк, директор Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області Валентин Чистий, директори місцевих центрів з надання БВПД Олег Матвієнко та Олег Антонець, керівник ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають БПД» Євгеній Давиденко, голова консультативної ради адвокатів системи БВПД Валентин Балабан та привітали всіх присутніх з професійним святом Днем адвокатури України.1Крім того,  Роман Возняк, Валентин Чистий, Олег Матвієнко та Олег Антонець вручили грамоти найбільш активним адвокатам системи безоплатної правової допомоги.

Директор Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області Валентин Чистий довів до відома присутніх результати роботи у 2016 році, зміни, які плануються реалізувати у 2017 році та анонсував зміни у поточному законодавстві.

2Керівник ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають БПД» Євгеній Давиденко та голова консультативної ради адвокатів системи БВПД Валентин Балабан проінформували адвокатів про діяльність очолюваних ними органів та закликали до подальшого розвитку співробітництва.

Також, під час робочої зустрічі були всебічно обговорені проблемні питання, які виникали під час надання безоплатної вторинної правової допомоги протягом 2016 року та шляхи їх вирішення. Учасники робочої зустрічі прийняли рішення посилювати взаємодію центрів з надання БВПД з органами адвокатського самоврядування та адвокатами в наступному році.3

4