назад

Аграрії та мешканці Воютинської і Білостоцької сільських рад Луцького району отримали правову допомогу

SAM 624327 жовтня, в рамках роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги, працівники Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з представниками Головного територіального управління юстиції у Волинській області здійснили черговий виїзд до населених пунктів Луцького району.

Аграрії та мешканці Білостоцької і Воютинської сільських рад отримали правову допомогу та роз’яснення з питань, які їх турбували.

Громадяни цікавились порядком оформлення права власності на земельну ділянку (пай), терміном реєстрації оренди та порядком внесення змін до Реєстру речових прав на нерухоме майно. Окрему увагу було приділено питанню прийняття та оформлення спадщини у випадку пропущення визначених законодавством строків.

SAM 6230

З метою популяризації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», під час виїзного консультування фахівці Центру розповсюдили відповідні інформаційні буклети.

SAM 6227

Нагадуємо, що за безоплатною правовою допомогою можна звернутися до Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7; тел.: (0332) 77-07-17, 77-07-19.

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).