назад

Бердичівський місцевий центр провів інформування про систему БПД у медичних закладах району

08.09.2016 - likarnja7 вересня інтегратор Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Сікорська завітала до керівництва районної лікарні з робочим візитом. Зустріч організована з метою обговорення можливості організації пункту дистанційного консультування осіб щодо питань з надання безоплатної вторинної правової допомоги у відділеннях медичного закладу та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед персоналу установи.

Ольга Сікорська розповіла співробітникам районної лікарні про систему безоплатної вторинної правової допомоги та зазначила, які категорії осіб мають право на отримання такої допомоги. Фахівець центру роздала буклети з роз’ясненнями про доступ до безоплатної правової допомоги у цивільному та адміністративному процесах для найбільш вразливих верств населення, в тому числі малозабезпеченим, інвалідам, дітям-сиротам, вимушеним переселенцям, учасникам бойових дій, сім’ям загиблих та іншим категоріям громадян, а також з детальною інформацією про місце розташування Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Наостанок сторони дійшли згоди щодо можливості організації на базі Бердичівської районної лікарні пункту дистанційного консультування фахівцями Бердичівського місцевого центру з надання БВПД. Також у приміщеннях медичного закладу розмістили оголошення про відкриття бюро правової допомоги та інформаційні макети про категорії осіб, які мають право на БВПД та адресу Бердичівського місцевого центру.