назад

Інформування про відкриття бюро правової допомоги продовжується

06 вересня 2016 року працівники Драбівського бюро правової допомоги Яна Жук та Володимир Носенко взяли участь у 10-ій сесії селищної ради під головуванням Драбівського селищного голови Василя Хмари.

Сесія відбулась за участі депутатів селищної ради та запрошених громадян.

Головний спеціаліст бюро Володимир Носенко розповів про діяльність бюро та зазначив, що за своїм статусом бюро правової допомоги є структурним підрозділом Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який функціонує з липня 2015 року. Проінформував присутніх, про завдання бюро, принципи та напрямки роботи. Зазначив, що громадяни, які звернуться в бюро будуть забезпечені доступом до електронних сервісів Міністерства юстиції України, де зможуть отримати необхідні дані (витяги, довідки, виписки).

Крім того, присутніх ознайомлено із запровадженням пілотного проекту в частині забезпечення прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи.