назад

Мобільні пункти консультування Уманського місцевого центру

Згідно із затвердженим графіком роботи продовжує свою діяльність мобільний консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

06.09.2016 року, до роботи мобільного пункту консультування, що діє в приміщенні управління праці та соціального захисту населення Жашківської районної державної адміністрації долучився новопризначений в.о. начальника Жашківського бюро правової допомоги Андрій Алілуйко.

Під час прийому громадян спеціалістами мобільного пункту, окрім надання юридичних консультацій, доводилась інформація щодо порядку отримання вторинної правової допомоги та можливості отримання юридичних консультацій безпосередньо в Жашківському бюро правової допомоги.

07.09.2016 в смт. Маньківка по вул. Котовського, 8 (ІІ поверх) працював мобільний консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Прийом проводили працівники Уманського місцевого центру спільно із адвокатом системи БВПД Костенко А.Є..

Під час прийому громадян було надано юридичні консультації та роз’яснення з юридичних питань, зокрема у сфері цивільного та адміністративного законодавства, а саме : з питань спадкування майна та отримання субсидій. До того ж, до відома громадян доводилась інформація щодо порядку отримання вторинної правової допомоги та можливості отримання юридичних консультацій в територіальних громадах.

Під час роботи мобільних консультаційних пунктів громадяни були проінформовані про реалізацію пілотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань місцевими центрами, якими здійснюється прийняття та видача документів щодо державної реєстрації громадських формувань.

Телефон для довідок: 3-25-33, м.т. 0673136695, 0639688646.