назад

Підписання меморандуму з Управлінням праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Смілянської міської ради

06 вересня 2016 року Смілянським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведену зустріч з посадовими особамиУправлінням праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Смілянської міської ради в особі Миколи Прокоф’єва та Головченка Олександра. Результатом даної зустрічі стало підписання меморандуму про співпрацю, визначено цілі та пріоритетні завдання щодо надання правової допомоги жителям міста.

Окрім того, було обговорено питання щодо консолідації зусиль спрямованих на захист, дотримання та забезпечення гарантій державного захисту конституційних прав і свобод громадян, які проживають на території міста.

Цього ж дня, працівниками Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Громовим.С.Г., Мамоновою Н.М. та Шарим Є.П були проведені заходи з вуличного інформування мешканців міста Сміла, шляхом роздачі брошур “Що таке БВПД та як її отримати” та роз’яснення принципів надання БВПД.