назад

Бердичівський місцевий центр провів навчання для адвокатів

10.06.2016 - navch advokativ10 червня начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Наталія Ковальчук провела навчання з адвокатами Попільнянського району Юрієм Проценко та Людмилою Чопівською.

Одне з питань, яке розглянули під час навчання здача адвокатами звітних актів.

«Заповнення звітних актів дає можливість місцевим центрам з надання БВПД отримати відомості, які підтверджують факти надання правової допомоги у кожному випадку, передбаченому Законом, та витрат, пов’язаних з наданням такої допомоги. Також відповідність розрахунку розміру винагороди адвоката та витрат, пов’язаних із наданням правової допомоги», – пояснила фахівець Бердичівського місцевого центру Наталія Ковальчук.

Юрій Проценко зазначив, що не кожен спеціаліст у галузі права може стати достойним адвокатом. Однак і не кожен юрист із адвокатським посвідченням може якісно захищати інтереси свого клієнта.

«Спеціалістам кожної галузі потрібно постійно розвиватись, самовдосконалюватись та прагнути досягнути більшого. Подібні навчання, які провели сьогодні у Бердичівському місцевому центрі, сприяють розвитку діяльності адвокатів та унеможливлюють у майбутньому допущення помилок при оформленні звітної документації», – констатували адвокати.

Також присутні обговорили висвітлені у 14-у випуску Інформаційного дайджесту системи безоплатної правової допомоги в Україні успіхи адвокатів у справах цивільного та адміністративного процесу, у кримінальних провадженнях під час представництва інтересів у суді.