назад

Бердичівський місцевий центр розповів військовослужбовцям Чуднівщини про їх права та державні гарантії

12.09.2016 - viiskomat Chudniv9 вересня начальник відділу правоосвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Бердичівського місцевого центру з надання БВПД Ольга Сікорська спільно з головним спеціалістом Чуднівського бюро правової допомоги Юрієм Цимбалюком провели робочу зустріч із керівництвом Чуднівсько районного військового комісаріату та поспілкувалась із військовослужбовцями установи.

У ході зустрічі фахівці місцевого центру розповіли присутнім, що бюро правової допомоги забезпечуватиме реалізацію прав громадян, шляхом надання правових консультацій та роз’яснень, забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги, а також доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України.

Оскільки всі військовослужбовці Чуднівщини звертаються за правовими роз’ясненнями до юриста комісаріату, але через велике навантаження та кількість звернень він не завжди може приділити достатньо часу та уваги кожному громадянину, на кінець зустрічі сторони досягнули домовленостей про співпрацю, зокрема перенаправлення суб’єктів права на безоплатну правову допомогу до бюро правової допомоги.

Скориставшись нагодою, Ольга Сікорська передала працівникам комісаріату буклети, що містять інформацію про пільги та соціальні гарантії учасників АТО. «Буклети дадуть змогу учасникам бойових дій наглядно ознайомитись з їх правами. Сподіваємось, що спільна робота між місцевим центром та Чуднівським районним військовим комісаріатом буде плідною та продуктивною», – зазначила  Ольга Сікорська.