назад

Директор Житомирського місцевого центру з надання БВПД провела тренінг для органів державної влади та органів місцевого самоврядування

12.09.2016 - trening ZH9 вересня директор Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Кулик провела тренінг для органів місцевого самоврядування та органів державної влади на тему: «Ефективна взаємодія органів державної влади та органів місцевого самоврядування з новоствореними бюро правової допомоги» в приміщенні Черняхівської районної державної адміністрації.

Тетяна Кулик розповіла присутнім про поняття первинної та вторинної правової допомоги, роз’яснила відмінності цих понять, запропонувала більш активно використовувати можливості територіальних офісів первинної правової допомоги для вирішення правових питань дітей сиріт, осіб з інвалідністю, учасників АТО та малозабезпечених громадян.

У ході тренінгу директор місцевого центру також розповіла присутнім про основні функції бюро правової допомоги та напрями можливої співпраці. Крім цього, представила начальника Черняхівського бюро правової допомоги Дарину Павлову.
Черняхівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Черняхів, вул. Шевченка,4, тел.: (0234) 4-82-38.