назад

Безоплатна правова допомога безробітнім

imgonline-com-uaПостійною практикою у правопросвітницькій діяльності Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги є співпраця з Черкаським міським центром зайнятості.

14 травня 2018 року на виконання Меморандуму про співпрацю з Черкаським міським центром зайнятості, працівники Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяли участь у семінарі з тимчасово не працюючими особами, які стоять на обліку в центрі зайнятості, на тему: “Легальна зайнятість”.  

Під час заходу роз’яснено основні аспекти правовідносин з роботодавцем, переваги легальної зайнятості, як основи соціальної захищеності працюючого населення. Поінформовано про систему безоплатної правової допомоги, категорії осіб, які відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» мають право на таку допомогу.  Присутні отримали правові консультації з актуальних питань.

В рамках проекту  «Я маю право!» розповсюджено тематичні буклети з інформацією про безоплатну правову допомогу, діяльність Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.