назад

Безоплатна правова допомога для безробітних

ShM 2016 11 03 Krolevec 1  02 листопада 2016 року начальник відділу « Кролевецьке бюро правової допомоги» Шосткинського місцевого центру з надання БВПД Наталія Денисенко прийняла участь в інформаційному семінарі для безробітних, які перебувають на обліку у Кролевецькому районному центрі зайнятості, аби поінформувати їх стосовно доступу до якісної безоплатної правової допомоги.

З метою забезпечення вільного та рівного доступу малозабезпечених категорій громадян до безоплатної правової

допомоги Наталія Денисенко розповіла відвідувачам центру зайнятості про соціальну програму Уряду України, що полягає в наданні допомоги в захисті прав людей в суді за рахунок коштів Державного бюджету. Виступаюча детально розяснила  хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, які саме правові послуги можна отримати в бюро,що потрібно для звернення до бюро чи центру правової допомоги.

ShM 2016 11 03 Krolevec 2По завершенню заходу фахівець бюро правової допомоги дала відповіді на питання, які виникли в учасників заходу. Також було  вирішено постійно  проводити  зустрічі працівників  відділу « Кролевецьке бюро правової допомоги» з безробітними громадянами  на базі   районного центру зайнятості.