назад
14.09.17

Безоплатна правова допомога для жителів Великої Павлівки

13.09.2017 V.Pavlivka Zinkiv

В рамках реалізації Програми правової освіти населення Великопавлівської сільської ради Зіньківського району на 2017-2020 роки 13 вересня 2017 року заступник начальника Зіньківського бюро правової допомоги Катерина Суконька взяла участь у роботі дистанційного пункту доступу до БПД на базі Великопавлівської сільської ради. Одним з актуальних питань, яке цікавило громадян було питання щодо отримання витягу з технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки.

Катерина Суконька роз’яснила, що отримати нормативно грошову оцінку земельної ділянки зможе особисто заявник або уповноважена особа. Також, нормативно грошову оцінку земельної ділянки можливо отримати направивши поштою звернення юридичної або фізичної особи землевласника або землекористувача, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування та копію довіреності (доручення) – для уповноваженої особи. Також можна замовити послугу в електронному вигляді через офіційний веб-сайт Держгеокадастру. Фахівець бюро також акцентувала  увагу присутніх на тому, що отримання адміністративної послуги надається безоплатно в строк, що не перевищує трьох робочих днів з дати надходження відповідної заяви. Повідомлено що отримати витяг з технічної документації про нормативно грошову оцінку земельної ділянки видається заявнику (уповноваженій особі заявника) або надсилається поштою на адресу, вказану заявником у заяві

Разом з тим працівник бюро ознайомила відвідувачів пункту з системою БПД та діяльністю Зіньківського бюро правової допомоги, а також детально роз’яснила порядок реалізації права на безоплатну вторинну правову допомогу.

Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу та скористатися доступом до електронних сервісів Міністерства юстиції України громадяни можуть, звернувшись до Зіньківського бюро правової допомоги за адресою: м. Зіньків, вул. Воздвиженська, 64, тел.: 3-34-74, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).