назад

Безоплатна правова допомога – на захисті прав громадян

25 травня 2016 року, головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної вторинної правової допомоги Уманського МЦ, Наталією Сідлецькою проведено робочу зустріч із директором та працівниками філій Христинівської центральної районної бібліотеки.

Робоча зустріч відбулась в приміщенні Христинівської центральної районної бібліотеки. Виступаючи перед присутніми, Наталія Сідлецька розповіла про функціонування центру, його юрисдикцію, основні цілі і завдання, про діяльність системи безоплатної правової допомоги в Україні та Уманського місцевого центру, порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги в кримінальних, цивільних та адміністративних справах, інформацію про категорії осіб, яким надається така допомога, а також про порядок звернення громадян до місцевого центру, надані відповіді на отриманні питання.

Серед усіх присутніх були поширені інформаційні листівки, буклети та пам’ятки, які роз’яснюють, як скористатись правом на безоплатну правову допомогу, куди в разі необхідності телефонувати і звертатись за її отриманням.

За підсумками робочої зустрічі досягнута домовленість щодо співпраці Уманського МЦ з місцевою громадою, обміну інформацією, надання консультацій та проведення спільних заходів.