назад

Безоплатна правова допомога стає ближчою до громади села Новаки

IMG 2514

23 травня 2016 року, з метою спрощення доступу до безоплатної правової допомоги мешканців сільських населених пунктів та підвищення її якості, Лубенським місцевим центром з надання БВПД організовано роботу мобільного консультаційного пункту в с. Новаки Лубенського району. Жителі села мали змогу отримати правові консультації або, за необхідності, звернутись за допомогою адвоката.

Зважаючи на те, що місцевий центр з надання БВПД розташований у місті Лубни, і не кожен громадянин має змогу його відвідати, в бібліотеці, яка розміщена в приміщенні сільської ради, налагоджено Skype-зв’язок із приймальнею центру. Логін для skype-зв’язку: lubnybpd.

Також, під час робочого візиту директор центру Артем Россоха зустрівся із сільським головою Ларисою Кісенко, розповів про роботу системи БПД в цілому та місцевого центру зокрема. За результатами зустрічі сторони підписали угоду про співпрацю, яка передбачає взаємодію з питань розвитку правової допомоги та посилення правової спроможності сільської громади.

       Більш детально про дистанційний доступ до правової допомоги можна дізнатись в Новаківській сільській раді за адресою: с. Новаки, вул. Щербаня, буд. 25.