назад
28.02.17

Безоплатна правова допомога жителям с. Гамаліївка Шосткинського району

ShM 2017 02 27 GAMALIUVKA  127 лютого головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій Шосткинського місцевого центру Володимир ПОТАПОВ провів виїзний прийом в с. Гамаліївка  та ознайомив жителів села з системою безоплатної правової допомоги.

Візит в село Гамаліївка Шосткинського району відбувся в рамках Меморандуму, укладеного між місцевим центром та Гамаліївською сільською радою.

Дізнавшись про можливість безоплатного консультування з тих чи інших питань правового характеру, мешканці Гамаліївки прийшли за роз’ясненнями, що стосувалися оформлення спадщини, земельних паїв.

Всього в ході виїзного прийому прийнято двох жителів, які не лише отримали фахові консультації, а й дізналися про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Окрім того, під час прийому мешканцям села, Володимир ПОТАПОВ розповів про діяльність Шосткинського місцевого центру з надання БВПД, ознайомив з переліком соціально незахищених категорій громадян, які можуть звернутися до місцевого центру за безоплатної правовою допомогою.

Після закінчення виїзного прийому громадян, голова Гамалівської сільської ради Валентина ВОРОНОВА  зазначила: «Виїзні прийоми громадян, на базі сільської ради, складають основу для належного розвитку безоплатної правової допомоги на території села. Це наближує громаду до людей та посилює роль органів місцевого самоврядування на місцях».

Довідково:Шосткинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: 41100, м. Шостка, вул. Горького, 4. Тел. (05449) 7-30-94, 7-28-05.