назад
25.10.18

Безоплатні тренінги для юристів у сфері земельних правовідносин у Миколаївській, Київській та Львівській областях: оголошено конкурс

treningУ листопаді-грудні буде проведено серію одноденних тренінгів для навчання юристів у сфері земельних правовідносин у трьох областях – Київській, Львівській та Миколаївській. Заявку можна подати до 29 жовтня 2018 року включно (для тренінгів, які будуть проведені 1 та 2 листопада), а для інших – не пізніше, ніж за 10 календарних днів до дати тренінгу (розклад див. нижче).

Тренінги будуть проводитися окремо для:
1) юристів системи безоплатної правової допомоги та інших практикуючих юристів;
2) юристів ОМС, ОТГ, землевпорядників, реєстраторів та нотаріусів;
3) адвокатів.

Загалом для кожної із цих груп у кожній області заплановано по 2 тренінги – вони пройдуть у Львові, Миколаєві, Вознесенську, Києві та Білій Церкві.

Учасники тренінгу пройдуть спеціалізоване навчання з кваліфікованими експертами у сфері земельних правовідносин із акцентом на таких блоках:

  • Блок 1. Земельна ділянка с/г призначення як об’єкт цивільних прав.
  • Блок 2. Правочини з земельними ділянками с/г призначення.
  • Блок 3. Особливості приватизації та спадкування земельної ділянки.
  • Блок 4. Захист прав на земельну ділянку у досудовому та судовому порядку.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Організатори покриватимуть транспортні витрати та витрати, пов’язані із харчуванням на час проведення тренінгу. За результатами навчання учасники отримають сертифікат.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити он-лайн заявку:

1. На тренінг для юристів системи БПД та інших практикуючих юристів:

2. На тренінг для юристів ОМС, ОТГ, землевпорядників, реєстраторів та нотаріусів:

3. На тренінг для адвокатів (про дати буде повідомлено додатково):

Останній термін подачі заявок – до 29 жовтня 2018 року, 18.00 (для тренінгів, які будуть проведені 1 та 2 листопада), а для інших – не пізніше, ніж за 10 календарних днів до дати тренінгу.

Заявки, подані після зазначеного терміну, не розглядатимуться.

Додаткова інформація: landtraining2018@gmail.com

Навчання проводиться у межах співпраці Координаційного центру з надання правової допомоги та Світового Банку і ЄС (Програма «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні»), серед цілей якої – підвищення рівня правової обізнаності власників та користувачів землею, посилення правової спроможності громад у сфері земельних правовідносин та працівників системи безоплатної правової допомоги, юристів та адвокатів, які надають громадянам послуги у цій сфері.

Учасники тренінгу також погоджуються щоквартально, протягом 12 місяців, брати участь в опитуванні Проекту шляхом надання відповідей в електронній формі на одне-два запитання щодо оцінки корисності отриманих під час тренінгів знань у професійній діяльності учасників.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook             YouTube YouTube