назад

“Безпека онлайн” від юристів Стрийського місцевого центру

За статистикою 96% дітей у віці від 10 до 17 років є активними користувачами мережі Інтернет. Літом дітвора, вільна від шкільних турбот, все більше часу проводить онлайн. Проте лише невелика частина юних користувачів мережі Інтернет знають про так звані Правила безпечного користування ним. Зважаючи на актуальність та з метою підвищення рівня обізнаності дітей, фахівець Трускавецькою бюро правової допомоги Софія Габрівська спільно з директором центру соціальних служб Оксаною Костишин провели правопросвітницький захід для дітей на тему “Безпека онлайн”.

Під час заходу діти дізналися, яка небезпека може чатувати на нас по ту сторону екрану. Розглянули основні проблеми, з якими можуть стикнутися юні користувачі Інтернету та обговорили алгоритм дій, як вийти з таких ситуацій.

Діти переглянули відеоролик “Безпека Online», зміст якого змусив замислитися і спричинити неабияке обговорення.

Наприкінці заходу учасники за свою активність отримали заохочувальні призи, а також буклети ” Правові орієнтири для кожної дитини” та “Безпека в мережі Інтернет”.

Детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Стрийському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській  області

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).