назад

Більмацьке бюро правової допомоги завжди на захисті прав своїх клієнтів

foto1

 

 

До Більмацького бюро правової допомоги звернулася громадянка Юлія Щербань. Суть питання полягала в тому, що вона отримала кредитну картку та якийсь час нею користувалася, але коли настали скрутні часи не мала змоги вчасно погасити заборгованість за кредитом. Але банк не гаяв часу та звернувся до суду з позовною заявою про стягнення заборгованості. З позовних вимог було чітко видно, що за цей час вже нарахована немала сума.

       Громадянка звернулася до бюро правової допомоги з проханням надати безоплатну вторинну правову допомогу, що передбачає складання процесуальних документів у справі щодо стягнення заборгованості за кредитним договором. Бердянським місцевим центром з надання БВДП дорученням № 71/347-зв від 29.05.2017 року було призначено головного спеціаліста відділу «Більмацьке бюро правової допомоги» Олену Дем’яненко  для надання вторинної правової допомоги.

      foto21 Фахівець бюро склала та подала  заперечення на позовну заяву про стягнення заборгованості, згодом до суду було надано пояснення. Справу було розглянуто Куйбишевським районним судом і в результаті позов задоволено частково – суму заборгованості зменшено майже у двічі.

       Таким чином, Більмацьке бюро правової допомоги своїми діями довело, що стоїть на захисті законних прав та інтересів громадян, а його працівники завжди готові надати реальну допомогу кожному, хто її потребує.

Нагадуємо, що Більмацьке бюро правової допомоги знаходиться в смт Більмак, вул. Запорізька, 28-а, електронна пошта: bilmakske@legalaid.zp.ua, тел.:  (06147) 220-74, 220-53.

А також єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно)