назад
21.03.18

Більше інформації – більше довіри

1Інтерес жителів Херсонської області до системи БПД поступово зростає. І сприяє цьому, у першу чергу, кропітка системна робота, яку здійснюють працівники центрів з надання БВПД, активно інформуючи населення про безкоштовні юридичні послуги.

Варто сказати, що в ході моніторингових спостережень, які здійснювались Регіональним центром з надання БВПД у Херсонській області протягом червня-грудня 2017 року, було встановлено, що інформація про діяльність та місцезнаходження закладів системи БПД є в наявності не на всіх автостанціях, автовокзалах, річкових та залізничних вокзалах області.

Врахувавши рекомендації Регіонального центру, фахівці місцевих центрів виправили ситуацію, провівши підготовчу роботу, результатом якої стало розміщення на об’єктах інфраструктури міст та районних центрах Херсонської області інформаційних вивісок, котрі містять корисні повідомлення щодо отримання безоплатної правової допомоги, причому на постійній основі.

2

Треба віддати належне керівникам об´єктів інфраструктури області, що здійснюють регулярні перевезення громадян, – вони з розумінням поставилися до питань розміщення інформації про діяльність закладів системи БПД та проект «Я МАЮ ПРАВО!», пам´ятаючи, що 2018 рік, згідно з Указом Президента України №361/2017 від 14.11.2017, оголошено Роком реалізації просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

3

Тож відтепер ще більше жителів Херсонщини дізнаються, де розташовані  місцеві центри та підпорядковані їм бюро правової допомоги, бо чим більше інформації – тим більше довіри.