назад

SolopovРro bono є добровільне надання адвокатом професійної правничної допомоги на безоплатній основі з метою відновлення соціальної справедливості в інтересах верховенства права. Надання правової допомоги на таких умовах є поширеним в Україні явищем.

       До Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулась жінка з питанням стягнення аліментів на утримання доньки з батька дитини.

       Працівники місцевого центру роз’яснили клієнтці порядок отримання БВПД та перелік вразливих категорій, які мають право на отримання такої допомоги. При повернені жінки до МЦ з довідкою з місця роботи про доходи до, виявилось, що вона отримує мінімальну заробітну плату у розмірі 4173 гривні, тим самим не підпадає під пільгову категорію, як малозабезпечена.030201

       Розуміючи, що жінка одна виховує дитину та заробітна плата є єдиним джерелом доходу, працівники місцевого центру вирішили допомогти їй Probono. Заступник начальника відділу представництва Микита Солопов оперативно та якісно склав позовну заяву, і в цей же день клієнтка віднесла відповідний пакет документів до Мелітопольського міськрайонного суду.

       Звертайтесь до Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою: м. Мелітополь, вул. Вакуленчука, 99. Наші телефони: 097-138-37-64 та (0619) 43-00-58