назад
12.09.16

Бюро правової допомоги Смілянського МЦ інформують про свою діяльність

З початку своєї роботи працівниками відділів Бюро правової допомоги Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було здійснено ряд заходів для розповсюдження інформації про новостворені Бюро правової допомоги,

зокрема:

Головним спеціалістом Лисянського бюро правової допомоги Василем Ямковим було прийнято участь у сесії Будищанської сільської ради. Під час сесійного засідання спеціаліст Бюро роз’яснив присутнім принципи роботи та завдання покладені на бюро.

Бюро правової допомоги

07 вересня 2016 року працівниками Корсунь-Шевченківського бюро правової допомоги було здійснено виїзд до територіального центру соціального обслуговування громадян в м. Корсунь-Шевченківський, де під час виступу присутнім було повідомлено про відкриття бюро в місті, принципи та засади його роботи, актуальні новини системи БПД, перелік осіб, які відповідно до чинного законодавства мають право на отримання правової допомоги.

Бюро правової допомоги

Працівниками Шполянського бюро правової допомоги у складі Світлани Бабенко та Каріни Асланян було проведено зустріч з посадовими особами Шполянського районного відділу ДВС ГТУЮ у Черкаській області. Під час якої, старший державний виконавець відзначив важливість співпраці з бюро правової допомоги та висловив сподівання на злагоджену подальшу співпрацю.

Також, проведено зустріч з керівником апарату Шполянського районного суду Іриною Курінною, на якій сторони домовились про розміщення в приміщенні суду інформації щодо відкриття Шполянського бюро правової допомоги.

07 вересня 2016 року було здійснено візит до Шполянського районного військового комісаріату Черкаської області, метою якого було інформування про те, що військовослужбовці, у тому числі учасники АТО можуть звертатись за безоплатною правовою допомогою безпосередньо до Шполянського бюро правової допомоги. Під час зустрічі, військовий комісар Шполянського РВК підполковник Олександр Тіхонов зазначив, що відкриття бюро в Шполянському районі дасть змогу оперативно отримати правову допомогу на підлеглій йому території , не від’їжджаючи до Смілянського місцевого центру, що значно заощадить час та кошти військовослужбовців.

Цього ж дня, проведено бесіду з Людмилою Козій, до повноважень якої входить безпосереднє прийняття участі у забезпеченні соціального і правового захисту військовослужбовців, ветеранів війни, пенсіонерів з числа військовослужбовців Збройних Сил та членів їх сімей.

05 вересня 2016 року головним спеціалістом відділу Кам’янського бюро правової допомоги Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було проведено інформування працівників місцевої бібліотеки, щодо роботи бюро та роздано листівки з інформацією про бюро.

05 вересня 2016 року в.о. начальника відділу Звенигородського бюро правової допомоги Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Бондарчук відвідала Звенигородський районний військовий комісаріат, де з метою налагодження співпраці зустрілася з працівниками військкомату, яким розповіла про відкриття в м. Звенигородка Бюро правової допомоги.

Цього ж дня, працівниками Звенигородського бюро правової допомоги було відвідано Управління праці та соціального захисту населення Звенигородського районної державної адміністрації, де проведено зустріч з керівником управління Оксаною Лісовою та працівниками управління. Сторони домовились про подальшу співпрацю. Серед присутніх було розповсюджено інформаційні буклети.