назад

Cемінар для начальників відділів взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги місцевих центрів

140226142449

29.10.2015 року в Полтаві відбувся семінар для начальників відділів взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги місцевих центрів. Програма семінару підготовлена з урахуванням вимог Координаційного центру з надання правової допомоги та пропозицій інтеграторів місцевих центрів.

 

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександр Черчатий наголосив на важливості роботи з інформування населення про напрями діяльності та перспективи розвитку системи правової допомоги. Проаналізовано роботу інтеграторів місцевих центрів у Полтавській області.  До позитивів роботи місцевих центрів віднесено: активну роботу  щодо інформування населення про систему надання правової допомоги, їх права і механізм захисту. Виконано поставлені завдання по створенню основи паспортів міст та районів, що відносяться до сфери впливу МЦ, підготовці переліку громадських організацій, що надають правову допомогу, підписанню меморандумів про співпрацю з органами місцевого самоврядування, висвітленню діяльності системи у ЗМІ тощо. Виділено та обговорено вузлові  завдання та механізми їх вирішення.